Reklam tıklayarak para kazanmak istermisiniz ?


Earn money using your computer

Clixsense Nedir ?
Clixsense – Tıkla-Kazan PTC (Paid To Click) sitesidir. Ödemelerini 5 yıldır aksatmadan yapıyor olması nedeniyle favorimdir ve PTC haricinde çok çesitli kazanç alternatifleride sunmaktadır.

Üye olmak için tıklayın

Neden Clixsense ?
Dünyanın en sağlam ptc sitesi, clixsense para kazanma konusun da isteğinize bağlı bir kuruluştur tamamen güvenli ödeme sıkıntısı olmayan bir sitedir !!
1. Paranız 8$ dolara ulaştığında çekebiliyorsunuz.
2. Türkçe destek forumu mevcut.
3. Task, grid, PTC click , offer ve Matomy,den vidyo izleme ve daha fazla kazanma seçeneği mevcut.

Nasıl kullanılır ?
Clixsense.com’ a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyelerinizin olması.Diger ptc sitelerine göre farklı bir işleyiş tarzı bulunuyor. Oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt reflerinizin reklam tıklarından, üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon
kazanabileceğiniz bir sitedir.

Clixsense de olabilecek hertürlü alternatif para kazanma teknikleri düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diger PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve degişmiyor.

Nasıl Para Kazanacağım ?

Sitede açılan reklamlara tıklayarak. (Standart:Ücretsiz üyelik) 1.Seviyeden arkadaşlarınızı davet ederek,1.seviye alt üyelerinizin reklam tıklamalarından üyelik yükseltmelerinden.
(Premium:Ücretli üyelik) 1.seviye alt üyelerinizin de alt üye yapmaları ile 8.basamağa kadar alt üyelerin reklam tıklamalarından üyelik yükseltmelerinden,reklam satın aldıklarında komisyon alıp para kazanabileceksiniz.

Clixsense de bulunan ClixGrit oyununu oynayarak günde 5$ a kadar kazanma şansınız var. Standart(ücretsiz) üyelerin her gün 25 oyun hakkı Premium (Ücretli)  üyelere ise 50 oyun hakkı verilmektedir.

Üyelik seviyenizi PREMIUM ‘a yükseltiğiniz takdirde 1.derece davet edeceğiniz her üyenin premium üyelige yükselmeleri taktirde 2$ komisyon ve 2.3.4.5.6.7.8 derece alt üyelerinizin premium üyeliğe yükselmesi taktirde 1$ komisyon size yansıyor..
(PREMIUM üyelik bedeli: Yillik sadece 14.95$)

PREMIUM üyelikte alt üyelerinizin clixsense üzerinden reklam satın almalarından komisyon sizlere de yansıyor.Ayrıca Devamlı gelir getiren bir sitem olsun diyorsan burayı seçeceksin buradan daha iyi kazanabilmek için 1 yıllık premium olacaksın “ucuz” ve ondan sonra tıklamaların değerleri artıyor,refler artıyor vs ben yatırdığım paranın en azından 3 katını aldım 3 ay içinde !

Ödeme : PayPal , AlertPay, Payoneer, Amazon

Ödeme almak için en az $8 ulaşmak gerek.

Hepinize bol kazançlar diliyoruz.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Reklam tıklayarak para kazanmak istermisiniz ?” için bir yanıt

  1. Reklamlara tıklayarak ve anket doldurarak para kazanmak gerçekten zevkli bir iş. Bu bilgileri paylaştığınız için teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ben de bu işlerle uğraşıyorum ve herkese öneririm.

    Beğen

Yorum bırakın